ЧЕТИРИ ЛАПИ става част от ARTE FEASTIVAL в Международния ден на

...
ЧЕТИРИ ЛАПИ става част от ARTE FEASTIVAL в Международния ден на
Коментари Харесай

ЧЕТИРИ ЛАПИ става част от ARTE FEASTIVAL в Международния ден на кучето

ЧЕТИРИ ЛАПИ става част от ARTE FEASTIVAL в Международния ден на кучето

От тази година фамилният фестивал посреща с «Добре дошли» и домашните любимци на публиката

ЧЕТИРИ ЛАПИ се причислява към едно от най-вълнуващите фестивални преживявания за годината у нас -. Участието на фондацията във второто издание на фамилния фестивал е със специфична шатра с интензивности, фокусирани върху казуса с противозаконната онлайн търговия на кучета онлайн с една от настоящите акции на ЧЕТИРИ ЛАПИ " Малко. Бързо. Болно. ”. Събитието ще се организира от 26 август до 28 август във Велинград, дава обещание на посетителите разнообразна стратегия от интензивности и за първи път отваря вратите си и за четириногите членове на фамилията.  

Включването на интернационалната организация за протекция на животните в ARTE FEASTIVAL е част от поредност участия на разнообразни събития, в които екипи на фондацията срещат онлайн хората с рисковете от противозаконната онлайн търговия на кучета. За страдание, доста животни, рекламирани онлайн, се получават по този нечовечен метод. Кампанията " Малко. Бързо. Болно. “ дава потребна информация и запаси, за това по какъв начин бъдещите притежатели да избегнат лъжливите практики, които безскрупулните търговци употребяват. 

 

„ От ЧЕТИРИ ЛАПИ сме доста щастливи, че точно в Международния ден на кучето имаме опция да представим тематиката за виновна грижа и придобиване на домакински любим. Кампанията ни „ Малко. Бързо. Болно. “ е обвързвана с рисковете от противозаконната търговия с кученца. Най-добрият метод да окажеш помощ на куче в потребност е да го осиновиш от локален подслон. А тези, които държат да си вземат избрана порода, желаеме да срещнем с заплахите и по какъв начин да се предпазят от тях, с цел да не станат жертви на противозаконната търговия с кучета и да се окажат с болно кученце, разбито сърце и огромни финансови разноски ” , споделя Марина Атанасова, Координатор Програми в ЧЕТИРИ ЛАПИ. 

 

Шатрата на ЧЕТИРИ ЛАПИ ще чака посетителите си в един от най-специалните дни за опашатковците ­- Международния ден на кучето - на 26 август, както и на 27 август. Освен забавни изненади за четириногите посетители, шарени бандани и тениски, всеки ще може да се снима и със специфичната инстраграм рамка на акцията " Малко. Бързо. Болно. “, с цел да покаже ангажираността си към казуса с незаконната търговия на кученца. А тези, които възнамеряват скоро да одобряват домакински любим в фамилията си, ще могат да научат по какъв начин могат да получат онлайн справочник за виновното развъждане на кученце. Екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ ще може на място да даде и информация за вероятните животни за осиновяване на заинтригуваните. 

Второто издание на ARTE FEASTIVAL отваря порти за цели фамилии - дребни, огромни и четириногите им другари. Организаторите са подготвили специфична фестивалната зона Kindergarten за игри и арт занимания за децата, а за тези, които са решили да посетят събитието е целесъобразно да обмислят деликатно решението и да преценяват дали животното би се чувствало добре на сходен вид събитие. Собствениците на кучета би трябвало и да се срещнат с изискванията и разпоредбите, които би трябвало да се съблюдават, както и да попълнят авансово. 

  

Повече за акцията " Малко. Бързо. Болно. “, можете да намерите в секцията на уеб страницата ни:  

ЧЕТИРИ ЛАПИ:

ЧЕТИРИ ЛАПИ е интернационална организация за отбрана на животните, която оказва помощ на изложени на директното човешко въздействие животни, разкрива случаи на принуждение, избавя животни в потребност и ги пази. Основана през 1988 година във Виена от Хелмут Дунглер и другари, организацията се бори за свят, в който хората се отнасят към животните с почитание, състрадание и схващане. Кампаниите и плановете на ЧЕТИРИ ЛАПИ са ориентирани към животни компаньони, включително бездомни кучета и котки, към селскостопански и към диви животни, като мечки, огромни котки и орангутани, които се отглеждат при несъответствуващи условия, както и в зони на бедствия и спорове. С представителства в Австралия, Австрия, Белгия, България, Англия, Виетнам, Германия, Косово, Нидерландия, Съединени американски щати, Тайланд, Украйна, Франция, Швейцария и Южна Африка, както и избавителни центрове в единадесет страни, ЧЕТИРИ ЛАПИ обезпечава неотложна помощ и дълготрайни решения..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР